Hvem er Tito

Kenneth "Magic" Remme (ja, det er faktisk det han heter),
Han er bedre kjent som Tito, og har rukket å bli Nordvestlandets mest populæ
re magiker. Han trekker fulle hus der han opptrer med det han kaller humormagi.


Tito har utført magi i mange land utenom Norge, slik som Danmark, Finland, Litauen, Ukraina, Ungarn, Italia, Spania, Frankrike, Nederland, Polen, USA og Thailand.

Den Magiske Hule

En sprø¸ ide satte rot i det som skulle bli til noe som aldri før har vært gjort i Norge. En innredet, lokal konseptscene hvor barn og voksne kunne arrangere og feire alt i fra bursdager til julebord.

Suksessen lot ikke vente pà seg, og allerede lenge etter etableringen har konseptet lettet langt over forventning.

Den Magiske Hule er nå et veletablert, lokalt innslag for folk i og rundt Ålesund kommune. Nysgjerrige barn og voksne har kommet fra hele landet for å feire bursdager og andre events her.

"Team Tito" sørger alltid for at opplevelsen skaper minner for livet.
Den Magiske Hule har tatt en liten pause for å ha tid til å utføre andre oppdrag, men plutselig er vi tilbake om tiden vil det.


Allsidig magiker

Tito utfører magiske triks som er rettet mot både unge, voksne og eldre. Her tilpasses det etter behov.

Tito stiller opp for det meste, og har tidligere opptrådd for familier, firmaer, festivaler og mye mer. Han kan også stille opp som eventuelt toastmaster.

Et mer unikt og oppfriskende innslag skal du lete lenge etter.

Norske Talenter

Viste du at Tito er den eneste Tryllekunstneren i Norge som har kommet seg til Semifnalen 2 ganger på rad ?

Mange husker sikkert når Far og Datter plutselig dukket opp på skjermen i Norske Talenter. De presterte å komme seg til Semifinalen før det var stop, og de koset seg skikkelig på scenen.

Året etter var det duket for Jubileums sesong for Norske talenter, og der dukket det plutselig opp en Maskert Magiker som fikk dommerne til å røre på seg i stolene sine. Ja du har tippet riktig om du ikke allerede viste det. Den Maskerte Magikeren er Tito Magic. Han kastet seg på Jubileums sesongen kamuflert med maske og helt uten å si et eneste ord kom han seg til Semifinalen igjen. Har du lyst at denne Maskerte skikkelsen skal komme til ditt arrangement, så er vi sikker på at Tito kler på seg masken for dere........