Hvem er Tito?


Kenneth “Magic” Remme (ja, det er faktisk det han heter), bedre kjent som Tito, har rukket å bli Nordvestlandets mest populære magiker. Han trekker fulle hus der han opptrer med det han kaller humormagi.

Tito har utført magi i mange land utenom Norge, slik som

Danmark, Finland, Litauen, Ukraina, Ungarn, Italia, Spania, Frankrike, Nederland, Polen og Thailand.

Konkurransevinner

I februar 2015 ble han utnevnt til Norges første Doctor of Magic av styremedlem Tora Amnipour i IMS (International Magician Society). Dette er noe Tito setter høyt i sin karriere.

Samme år meldte han seg på Magic Extravagansa i regi av IMS i Bangkok, hvor han presterte å vinne første plass i klassen “Comedy Magic”. Dermed ble han tildelt Norges første Medal of Merlin, fra president i IMS Tony Hassini.

Den Magiske Hule

En sprø idé satte rot i det som skulle bli til noe som aldri før har vært gjort i Norge; en innredet, lokal konseptscene hvor barn og voksne kunne arrangere og feire alt i fra bursdager til julebord.

Suksessen lot ikke vente på seg, og allerede lenge etter etableringen har konseptet lettet langt over forventning.

Den Magiske Hule er nå et veletablert, lokalt innslag for folk i og rundt Ålesund kommune. Nysgjerrige barn og voksne har kommet fra hele distriktet for å feire bursdager og andre events her.

“Team Tito” sørger alltid for at opplevelsen skaper minner for livet.

Klikk her for å lese mer om vårt bursdagskonsept

Allsidig magiker

Tito utfører magiske triks som er rettet mot både unge og eldre. Her tilpasses det etter behov.

Tito stiller opp for det meste, og har tidligere opptrådd for familier, firmaer, festivaler og mye mer. Han kan også stille opp som eventuelt toastmaster.

Et mer unikt og oppfriskende innslag skal du lete lenge etter.

Kontakt oss for å finne ut mer